Vissza
Belépés
×

SÍTANODA KLUB
A KLUBRÓL

A Sítanoda VIP KLUB program fő célja, hogy közösséget építsen és kedvezményeket biztosítson azoknak akik, többször szeretnének velünk utazni, programjainkon részt venni, akik a szolgáltatásainkat többször igénybe vennék, akiket a szabadtéri sportok szeretete köt össze, aki szeretik a Sítanoda hangulatot.

Tagjaink jelentős kedvezményekben részesülhetnek, a Sítanoda szolgáltatásaiból és a Sítanoda partnereinél.

A klubtagsággal járó kedvezményeket weboldalunkra felhasználó neveddel, jelszavaddal belépve tudod igénybe venni.

TUDNIVALÓK

MIÉRT JÓ A SÍTANODA KLUBTAGSÁG? A klubtagsággal kedvezményeket lehet igénybe venni nemcsak a Sítanoda szolgáltatásaiból, hanem a Sítanoda partnereinél egyaránt.

KIK LEHETNEK KLUBTAGOK? Minden 18. életévét betöltött természetes személy.

VAN TAGSÁGI DÍJ? Igen van, ami 10000 Ft/egy év. A tagsági minden évben ingyenesen meghosszabbítható, amennyiben szeptember 30- ig foglalsz Sítanoda utat.

MENNYI IDEIG ÉRVÉNYES A KLUBTAGSÁGOM? A klubtagság egy évre (szezonra) szól, minden évben október 1-től a következő év október 1-ig. A tagság minden évben ingyenesen meghosszabbítható, abban az esetben, ha az adott év október 1-ig, Sítanoda szállást vagy tábort foglalsz és befizetsz.

JÁR E BÁRMI KÖTELEZETTSÉGGEL A TAGSÁGOM? Nem. Semmilyen kötelezettséggel nem jár a tagság, azonban rengeteg kedvezményben részesülhetsz Te és családtagjaid.

KIK LEHETNEK KEDVEZMÉNYEZETTEK? A klubtagság egy fő nevére szól, de a tagsággal járó kedvezményeket további 5 személy is igénybe veheti egy foglaláson belül. Az összesen 6 kedvezményezett közül legfeljebb 4 fő lehet 18 év felett! A klubtagság másra át nem ruházható!

ÖSSZEVONHATÓ A KLUBTAGSÁGI KEDVEZMÉNYEK MÁS KEDVEZMÉNNYEL? A klubtagsági kedvezmények, egyéb kedvezményekkel (előfoglalási, last minute) összevonhatóak, kivétel a csoportos kedvezményekkel!

HOGY TUDOM A KEDVEZMÉNYEKET IGÉNYBE VENNI? A klubtagsággal járó kedvezményeket érvényes klubtagsággal tudod igénybe venni, amihez regisztrálni kell és az éves tagdíjat, 10000 Ft-ot a Sítanoda Klub bankszámlájára kell befizetned.

EGY ÉVBEN TÖBB ALKALOMMAL IS IGÉNYELHETEM A KEDVEZMÉNYEKET? Igen. A Sítanoda Klubtagság korlátlan alkalommal jogosít a kedvezményekre, az érvényességi ideje alatt.

AZ UTAZÁS HELYSZÍNÉN IS LEHETEK KLUBTAG? Igen, a klubtagság igényelhető személyesen is. A már befizetett részvételi díjból azonban utólag már nem tudunk kedvezményt biztosítani. A helyszínen igénybe vett szolgáltatásokból (síoktatás, kölcsönzés) természetesen igen.

MIT TEGYEK, HA NEM TALÁLTAM ITT A KÉRDÉSEMRE VÁLASZT? Hívd ezt a számot: +36 20 387 0714 vagy írj az info@sitanoda.hu e-mail címre!