Vissza
Belépés
×

Kölcsönzési feltételek
A KÖLCSÖNZÉS MENETE

Semmi más dolgod nincs csak kitölteni az online jelentkezési lapot, mi a megadott adatok alapján kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb felszerelést, amit érkezéskor a helyszínen felpróbálhatsz, majd átvehetsz.

ÁTVÉTEL

Megérkezel, tudjuk fáradt vagy, de a sí/snowboard cipő próbán, felszerelés beállításon érdemes hamar túlesni, mert az első sí napodba biztos nem fog beleférni, hogy reggel vedd át a felszerelést. Ezért kérünk, hogy a szállás elfoglalása után minél hamarabb, vedd át a lefoglalt felszerelésed!

HASZNÁLAT

A felszerelést egész héten használhatod, csak a hazautazás előtt kell visszaadni nekünk. Ha szeretnél cserélni, másikat kipróbálni, keress minket és megoldjuk.

VISSZAHOZATAL

Utolsó sí napod végén kell visszahoznod a felszerelésedet, lehetőleg minél előbb, hiszen nekünk azt még rendbe kell tennünk. Külön díjazzuk egy ÓRIÁSI MOSOLLYAL azokat a vendégeinket, akik a sícipőket becsatolva, a cipő nyelvét és a bélését helyesen elhelyezve hozzák vissza! :-)

FIZETÉS

Amennyiben Sítanoda táboros vagy ez nem kérdés, mert ingyenes a kölcsönzés. Egyéb esetekben, a felszerelés átvételekor kell fizetned.

FELELŐSSÉG

Mi felelősséget vállalunk a szakszerű beállításért, azért, hogy tudásodnak, méreteidnek legmegfelelőbb felszerelést használd.

Te felelősséget vállalsz azért, hogy vigyázol rá és időben visszahozod. Mi nem kérünk kauciót, mert megbízunk vendégeinkben (9 év alatt még mindenki visszahozta…:-), ha rendeltetésszerűen használod (pl. a sípályán síelsz, nem az úttesten), akkor a kisebb sérülések miatt nem fogunk összeveszni, ha esetleg ellopják (még soha nem volt ilyen felénk…), akkor azért felelősséggel tartozol.

Sí & Snowboard kölcsönző

A Rossignol támogatásának köszönhetően, nálunk akár a legújabb sílécekkel, snowboardokkal tanulhatsz vagy tesztelheted azokat.

Egyedülálló szolgáltatást nyújtunk kölcsönzőnkkel, a legjobb felszereléseket biztosítjuk a helyszínen.

Foglald le online és vedd át a helyszínen!

Sítanoda TIPP:

Egyedülálló szolgáltatást nyújtunk kölcsönzőnkkel a legjobb felszereléseket biztosítjuk a helyszínen.

Nem kell otthonról cipelni a sí vagy snowboard felszerelést, nem kell a kölcsönzéssel bajlódni, online foglalási rendszerünkkel gyorsan, kényelmesen lefoglalhatod a tudásodnak, magasságodnak, súlyodnak megfelelő sít, snowboardot vagy akár teljes felszerelést.

Óriási választékunkban a legmodernebb, folyamatosan karbantartott Rossignol felszereléseket találod.