Vissza
Belépés
×

FONTOS TUDNIVALÓK
Pontosan mit tartalmaz a csomagáras tábor részvételi díja? A táborok csomagára minden esetben tartalmazza az alapárban megadott szolgáltatásokat (pl: szállás, ellátás, Sítanoda programok) ezen felül felnőtteknek napi egy alkalmas, gyerekeknek napi 2 alkalmas oktatást, a sízés utáni szervezett gyermek és családi programokat, valamint teljes sí vagy snowboard felszerelést, amit előzetesen kell online lefoglalni.
A tábort vagy csak szállást válasszak? Táboraink kedvezményes csomagárasak, a részvételi díj tartalmaz a szálláson kívül az oktatást, a felszerelés használatot, programokat (kiegészítő szolgáltatások). Ha valaki csak szállást foglal, akkor a kiegészítő szolgáltatásokat külön térítés ellenében tudja igénybe venni.
Ha szállást választok, részt vehetek oktatáson? Igen, egyrészt vasárnapi érkezéssel, a szálláshoz lehet csomagárat foglalni, ami tartalmazza az oktatást és felszerelést is. Lehet külön csak oktatást foglalni előre, csoportos/magán vagy privát verzió esetében is.
Hogy tudok táborra jelentkezni vagy szállást foglalni? A legegyszerűbb online, a honlapunkon keresztül foglalni, de természetesen lehetőség van telefonos illetve személyes ügyintézésre Utazási Irodánknál. Az online kitöltött jelentkezési lap elküldését követően, az Iroda visszaigazolja a foglalást a rendelkezésre álló férőhelyek függvényében, és kiküldi az online utazási szerződést és a részletes fizetési tájékoztatót/visszaigazolást, amit az Utas online tud véglegesíteni.
Hogyan tudom a megrendelt szolgáltatásokat kifizetni? A lefoglalt utazás részvételi díját, amit euróban adunk meg teljesítheted átutalással, banki befizetéssel, vagy személyesen a veszprémi irodánkban. Abban az esetben, ha forintban szeretnéd rendezni a részvételi díjat, a befizetés napján érvényes MNB árfolyam + 1,5 % kezelési költséggel növelt árfolyam szerint váltjuk át az eurót. Az igényelt síbérletek és a sí napközi részvételi díját a helyszínen euróban, készpénzben fogadjuk el.
Hogyan tudok árajánlatot kapni? Szintén online, a honlapunkon keresztül. A kért adatokat megadva, pontos árkalkulációt kapsz, amely után, ha megfelelő az ajánlat, le is foglalhatod utadat.
Ha szállásom már van, tudok csak oktatást/felszerelést foglalni? Természetesen igen. Tanfolyamaink hétfőtől péntekig tartanak, tudsz utadhoz csoportos helyszíni oktatás és felszerelés igényelni. Lehet külön csak oktatást foglalni előre, csoportos/magán vagy privát verzió esetében is. Itt is javasoljuk az online előre történő jelentkezést, így 100%, hogy a megfelelő felszerelést és csoportot tudjuk biztosítani.
Hogy vehetek kedvezményesen síbérletet? A kedvezményes síbérletet a szállás vagy táborfoglalással együtt tudod megrendelni online weboldalunkon keresztül, de természetesen lehetőség van telefonos illetve személyes ügyintézésre Utazási Irodánknál, és a helyszínen euróban, készpénzben, euróban tudod kifizetni.
Mit tartalmaz a teljes felszerelés? Gyerekeknek: síléc vagy snowboard, síbot, sícipő vagy snowboardcipő, fejvédő. Felnőtteknek: síléc vagy snowboard, síbot, sícipő vagy snowboardcipő.
Lesz-e biztos a helyszínen nekem megfelelő felszerelés, ha előre online lefoglalom? Lesz! Fel vagyunk készülve, működésünk óta eltelt 10 év alatt, mindenkinek tudtunk felszerelést biztosítani. Azonban mindenképpen szeretnénk kérni, hogy indulás előtt legalább 15 nappal legkésőbb küldd el a foglalást, mert kölcsönzőnk így tud megfelelően felkészülni az érkezésedre.
Milyen minőségűek a felszerelések? Biztosíthatunk, hogy nem fogsz csalódni, felszereléseinket minden évben frissítjük. Folyamatosan szervizeltek, karbantartottak. A ROSSIGNOL márka kínálatának köszönhetően minden évben akár a sportszergyártás legújabb termékeit is ki lehet próbálni, de „legrégebbi” felszereléseink is csak két- hároméves modellek.
Mit vigyek a síeléshez? A sí ruházatot nem tartalmazza a kölcsönzői kínálat, így ezt mindenképpen szükséges. Jó minőségű síkesztyű, sí zokni, sí szemüveg bár kiegészítőknek hívjuk őket, mégis elronthatják a heti síelésünket, amennyiben nem megfelelőek.
Hány éves kortól érdemes elkezdeni síelni? 3 éves kortól már el lehet kezdeni a havon játszani, csúszni. Ez még nem biztos, hogy csak síelést jelent, de mindenképpen segíti a későbbi gyors és helyes technikával történő elsajátítást. Ebben az életkorban mindenképpen a magán órát javasoljuk, 4 éves kortól azonban már csoportos órákban is gondolkodhatunk.
Hány éves kortól érdemes elkezdeni snowboardozni? Mi 8 éves kor után ajánljuk. Egyrészt ebben a sportban nehezebb a pályán történő térérzékelés („vakoldal”), a másrészt a felső végtagok már erősebbek és koordináltabbak a mozgások.
Hogy történik a csoportok beosztása? A csoportokat mindig a jelentkezésben megadott tudásszintek és életkorok alapján osszuk be, de ez a helyszínen sok esetben változni szokott, általában az első nap délutánjára elérjük célunkat; mindenki a tudásának, életkorának megfelelő csoportban élvezheti a síelést, vagy snowboardozást oktatójával.
Lehetek a gyermekemmel azonos csoportban? Csak nagyon kevés esetben javasolható, de legtöbbször egyáltalán nem hasznos ez a megoldás. A gyerekek teljesen más módon tanulnak, mint a felnőttek, az oktatás felépítése meglehetősen különböző.
Csoportos oktatás vagy inkább egyéni? Általánosságban elmondható, hogy gyerekeknek a csoportos oktatás ajánlott, néhány kivételtől eltekintve. Ilyen kivétel pl. a négy éves kor alatti gyerekek oktatása, ahol az életkori sajátosságokból adódóan egyéni foglalkozás szükséges. Felnőtteknél mindkét oktatási forma hatékony lehet, az egyéni oktatás természetesen személyre szabottabb.
Szükséges edzenem a sí vakáció előtt? Sajnos vannak, akik elfelejtik, hogy a síelés sport. Az otthonitól eltérő helyszínen (hegy) és felületen (hó) kell elsajátítani egy sportmozgást. A sikert sokkal könnyebb elérni, ha az év egyéb hetein is aktívak vagyunk. Itt a rendszerességen van a hangsúly, mindegy milyen sport, csak kitartóak legyünk. Kerékpár, futás, úszás, foci... természetesen mindegyik jó…azt csináljuk, amelyiket szeretjük. És gyakran nem is a cél a legfontosabb, hanem az odavezető út.
Miért jó a Sítanoda Klubtagság? A klubtagsággal kedvezményeket lehet igénybe venni nemcsak a Sítanoda szolgáltatásaiból, hanem a Sítanoda partnereinél egyaránt.
Kik lehetnek Klubtagok? Minden 18. életévét betöltött természetes személy.
Van tagsági díj? Igen van, ami 10000 Ft/egy év. A tagsági minden évben ingyenesen meghosszabbítható, amennyiben szeptember 30- ig foglalsz Sítanoda utat.
Mennyi ideig érvényes a klubtagságom? A klubtagság egy évre (szezonra) szól, minden évben október 1-tőll a következő év október 1-ig.A tagság minden évben ingyenesen meghosszabbítható, abban az esetben, ha az adott év október 1-ig, Sítanoda szállást vagy tábort foglalsz és befizetsz..
Jár-e bármilyen kötelezettséggel a tagságom? Nem. Semmilyen kötelezettséggel nem jár a tagság, azonban rengeteg kedvezményben részesülhetsz Te és családtagjaid.
Kik lehetnek kedvezményezettek? A klubtagság egy fő nevére szól, de a tagsággal járó kedvezményeket további 5 személy is igénybe veheti egy foglaláson belül.
Az összesen 6 kedvezményezett közül legfeljebb 4 fő lehet 18 év felett!
A klubtagság másra át nem ruházható!
Összevonható-e a klubtagság más kedvezményekkel? A klubtagsági kedvezmények, egyéb kedvezményekkel (előfoglalási, last minute) összevonhatóak, kivétel a csoportos kedvezményekkel!
Hogy tudom a kedvezményeket igénybe venni? A klubtagsággal járó kedvezményeket érvényes klubtagsággal tudod igénybe venni, amihez regisztrálni kell és az éves tagdíjat, 10000 Ft-ot a Sítanoda Klub bakszámlájára a kell befizetned.
Egy éven belül többször is igénybe vehetem a kedvezményt? Igen. A Sítanoda Klubtagság korlátlan alkalommal jogosít a kedvezményekre, az érvényességi ideje alatt.
Az utazás helyszínén is lehetek klubtag? Igen, a klubtagság igényelhető személyesen is. A már befizetett részvételi díjból azonban utólag már nem tudunk kedvezményt biztosítani.
A helyszínen igénybe vett szolgáltatásokból (síoktatás, kölcsönzés) természetesen igen.
Mit tegyek, ha nem találtam a kérdésemre választ? Hívd ezt a számot: +36 20 387 0714 vagy írj az info@sitanoda.hu e-mail címre!
Sítanoda Klub kedvezmények: Minden klubtagunk 5 % kedvezményre jogosult a Sítanoda útjainak részvételi díjából, vagy a Sítanoda online foglalható szolgáltatásaiból (oktatás, kölcsönzés). A klubtagság feltételeiről itt találsz bővebb információt.
Előfoglalási akció: amennyiben az akcióban meghatározott időpontig foglalsz, akkor bizonyos szálláshelyekre és táborokra 5-15 % kedvezményt biztosítunk. Részletek az akciós szállás vagy tábor leírásnál!
Síovi akció: 6 éves kor alatt 1 gyermek csomagára ingyenes az akcióban meghirdetett táborokban vagy szálláson. Részletek az akciós szállás vagy tábor leírásnál!
Nagycsaládos akció: 2 felnőtt és min. 2 fizető gyermek 1 szobában történő elhelyezése esetén 5 % extra kedvezményt biztosítunk. Részletek az akciós szállás vagy tábor leírásnál!
Csoportos kedvezmény: Csoportos kedvezményeink sávosan vannak megállapítva: 15-25 fő foglalása esetén 5 %, 26-35 fő foglalása esetén 7 %, 36 fő feletti foglalás esetén 10 % kedvezményt biztosítunk. Amennyiben csoportot szervezel, vedd fel kapcsolatot irodánkkal
A részvételi díjat és a síbérletek díját euróban határozzuk meg.: Az euróban közzétett áraink a deviza- és valutaárfolyamok árfolyam-kalkulációjából adódó rárakódó költségeket nem tartalmazzák. Az euróban meghatározott részvételi díjhoz árgaranciát nyújtunk. Az euróban meghatározott részvételi díj kiegyenlíthető az utas/megrendelő választása szerint akár euróban, akár forintban. Forintban történő fizetés esetén a befizetett forint összeget a fizetés napján érvényes Magyar Nemzeti Bank árfolyam + 1,5 % kezelési költségen átszámítva írjuk jóvá.
Alapár / csomagár: Tábor foglalás és a megjelölt időpontokban szállásfoglalás esetén lehetőség van alapár és csomagár közül választani. Az alapár minden esetben tartalmazza a szállást és az ellátást (kivételes esetben lehet ellátás nélkül is, de erről mindig tájékoztatunk), valamint a szállodában elérhető Sítanoda animációt, programokat. Amennyiben csomagárat választasz, az alapár tartalmán felül a gyermekeknek (15 éves életkorig), napi 2 alkalom (2x1,5 óra) , felnőtteknek napi 1 alkalom (1,5 óra) sí vagy snowboard oktatást, valamit teljes sí vagy snowboard felszerelés kölcsönzést tartalmaz az ár.
Helyszínen fizetendő díjak: lehetőség van egyes szolgáltatásokat (pl. síbérlet, oktatás, sínapközi…) előre online igényelni, melyeknek a díját a helyszínen készpénzben €-ban lehet fizetni. Ezek a szolgáltatások nem minden esetben a SKI TRAVEL Kft. szolgáltatásai.
Utazási utalvány: lepd meg szeretteidet Sítanoda ajándékutalvánnyal, melynek értékét Te határozod meg. Az utalvány saját szervezésű útjainkra váltható be a vásárlástól számított 1 éven belül.