Vissza
Belépés
A SÍTANODA TÖRTÉNETE

Több mint 14 éve kezdődött a Sítanoda története az olaszországi Sappadán, ahol magyar utazási irodák vendégeit oktattuk és szórakoztattuk délutánonként. Nagy örömünkre, évről-évre egyre többen érkeztek hozzánk síelni, így oktatói csapatunk folyamatosan bővült, fejlődött. Szolgáltatásunk eleinte kizárólag a sí- és snowboardoktatásra illetve, a sízés utáni programok szervezésére épült, később azonban elindítottuk felszerelés foglaló rendszerünket, ahol ma már több száz sí és snowboard felszerelés közül lehet válogatni, azokat online, kényelmesen otthonról lefoglalni. Így vendégeinknek azon kívül, hogy tudásuknak a legmegfelelőbb felszereléssel tanulhatnak, egy óriási könnyebbséget jelent, hogy nem kell otthonról cipelni a rengeteg sporteszközt.

Felismerve, hogy vendégeink szeretnék más síterepeken is igénybe venni ezeket a szolgáltatásokat, 2010 telétől Ravascletton, majd 2012-től pedig már Piancavallon is elérhetőek a Sítanoda szolgáltatásai. A kezdetektől működő, hagyományos ausztriai besíző-kisíző heteink is igen népszerűek (Lachtal, Kaprun-Kitzsteinhorn). 2015-től Tarvisio és Forni di Sopra síterepeivel bővítettük kínálatunkat. 2016-tól Civetta, Sella Nevea és Pinzolo-Madonna di Campiglio sípályáin is lesznek Sítanoda táborok.

A Sítanoda irodai hátterét is folyamatosan fejlesztjük, 2011-től együttműködési megállapodás keretében egy, már régóta működő utazási irodával, a veszprémi Gyopár Sport & Tour Utazási Irodával szerveztük útjainkat. 2015-ben létrehoztuk saját utazási irodánkat a SKI TRAVEL Utazási Irodát, szintén veszprémi irodai bázissal. Több mint tíz éve vagyunk jelen az említett síterepeken, partnereinknek köszönhetően, a legkedvezőbb szállás és síbérletárakat tudjuk kínálni vendégeinknek.

Talán legnépszerűbb szolgáltatásaink közé tartoznak CSALÁDI SÍ táboraink, ahol rendkívül kedvező csomagáron kínálunk komplett szolgáltatást; szállást, ellátást, oktatást, ingyenes felszerelést és sízés utáni programokat.

DIÁK SÍTÁBORAINKAT elsősorban közeli olasz síterepekre szervezünk, utazási irodánk és síiskolánk teljes körű szolgáltatást nyújt a szállásfoglalástól kezdve, a kedvező áru síbérleten át a sí- és snowboardoktatásig, felszerelés kölcsönzésig.

Vendégeink legnagyobb része visszatérő. Van, aki már 14 éve minden télen velünk tart, az Ő kedvükért és a téli sportok szeretetéért jött létre a Sítanoda Klub. A klub tagjai kedvezmények és egyedi ajánlatok közül választhatnak.

A Sítanoda egy professzionális csapat, aki segít neked, hogy téli üdülésed felejthetetlen élmény legyen!